UGT retorna a la Junta 25.000 euros

Susana Díaz anuncia al Parlament Andalús que el sindicat pagarà "fins a l'últim euro" que s'hagi defraudat
Enric Arqués
Enric Arqués

La presidenta andalusa, Susana Díaz, ha explicat aquest dijous en el Ple del Parlament Andalús que UGT ja ha retornat 25.000 euros que havien rebut mitjançant factures “indegudament” cobrades i que la Junta segueix treballant per esclarir les possibles irregularitats i recuperar tots els diners defraudats.

Susana Díaz ha condicionat una possible querella contra UGT a la recuperació de tots els fons defraudats. Segons la presidenta andalusa, quan arribi aquest moment “estudiaran l’estratègia més idònia”. La presidenta andalusa ha respost així a una pregunta del cap de l’oposició, l’alcalde de Sevilla Juan Ignacio Zoido, a qui ha retret que mentre el seu govern recupera els diners malversats, al PP no combaten la corrupció, segons les seves paraules.

 

En els últims mesos el diari El Mundo ha publicat una sèrie d’informacions i correus electrònics que acusen UGT d’inflar les factures per poder destinar els diners a pagar sopars privats i altres menesters. Des del sindicat s’han defensat i han denunciat una campanya d’assetjament i enderrocament contra la seva formació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.