El negoci de ser el marit de Cospedal

L'any que la secretària general del PP va guanyar les eleccions a Castella-la Manxa, el seu marit va multiplicar per 14 els seus ingressos
Cospedal
Cospedal

L’empresa d’assessorament immobiliari Hilo Inversiones S.L., propietat d’Ignacio López del Hierro, marit de Maria Dolores de Cospedal, va multiplicar per 14 els seus ingressos l’any en què aquesta va ser nomenada presidenta de Castella-la Manxa, segons informa Infolibre.

L’empresa de López del Hierro va facturar en 2010 135.691 euros, mentre que en 2011 va augmentar els seus ingressos fins al milió vuit-cents mil euros. Dels següents anys no hi ha informació pública disponible. Les fonts properes al marit de Cospedal consultades per Infolibre han descartat explicar l’augment i s’han limitat a assenyalar que en èpoques de crisis és quan les immobiliàries requereixen d’un major assessorament.

López del Hierro va ser notícia aquest dilluns pel seu nomenament com a conseller de la filial immobiliària d’Iberdrola, un nou càrrec que sumar al seu llarg currículum en consells d’administració. D’altra banda, actualment està implicat en dos judicis en els quals podria resultar imputat. D’una banda, el jutge Ruz l’investiga com a possible donant del Partit Popular a petició de l’acusació particular, després d’aparèixer el seu nom en els papers de Bárcenas. D’altra banda, la Fiscalia de Cantàbria tracta esclarir les donacions de Liberbank, l’antiga Caixa de Castella-la Manxa, a Hilo Inversiones.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari