El PP utilitza Iniesta

La diputada del PP, Dolors Montserrat, utilitza en un tuit unes paraules d'Andrés Iniesta per fer una crida a la manifestació del 12-O
Iniesta
Iniesta

La diputada del Partit Popular de Catalunya (PPC) al Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha utilitzat la imatge del jugador del FC Barcelona, Andrés Iniesta, per fer una crida a participar a la concentració espanyolista del 12 d’octubre d’aquest dissabte a la plaça de Catalunya.

 

Dolors Montserrat –filla de la històrica candidata i dirigent del PPC, Dolors Montserrat i Culleré-, ha fet un tuit aquest dimarts a la nit en què feia servir una imatge capturada d’un vídeo del programa ‘El convidat’ de TV3 en el qual sortia Iniesta afirmant que se sentia “català i espanyol”. Posteriorment Dolors Montserrat ha esborrat aquest tuit.

 

La concentració d’aquest dissabte a la plaça de Catalunya de Barcelona ha estat convocada per la plataforma espanyolista ‘Catalunya Tal Cual’, i comptarà amb la participació anunciada del PPC, de Ciutadans (C’s) i del partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC). Els membres dels neofeixista Casal Tramuntana també han anunciat la seva presència.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari