Top-less al Congrés contra Gallardón

Tres activistes feministes irrompen a la sessió de control al Govern al crit de "l'avortament és sagrat"
activistes feministes femen
activistes feministes femen

Al crit de “l’avortament és sagrat”, tres dones amb el pit nu han irromput aquest dimecres a la sessió de control al Govern, al Congrés dels Diputats, mentre intervenia el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. Les tres activistes feministes han estat desallotjades de la tribuna després de forcejar amb els agents de policia que les intentaven expulsar.

 

Ver vídeoActivistas feministas interrumpen a pecho descubierto el Pleno del Congreso

 

L’escena ha estat seguida amb atenció pel president de la cambra, Jesús Posada, que ha demanat a les tres joves que anessin amb compte per evitar accidents, ja que en un moment una de les noies havia tret el cos per la barana amb el risc de caure sobre els diputats de la bancada que hi havia a sota.

 

Els diputats populars han escridassat l’acció de les feministes, fet que ha estat més tard criticat pel líder d’IU, Cayo Lara. Per la seva part, el ministre Gallardón, un cop ha représ la seva intervenció, també ha retret als diputats d’IU que hagin aplaudit les joves en top-less.

 

Les tres activistes, pertanyents al grup feminista Femen que ha reivindicat l’acció, han estat detingudes i traslladades a la comissaria del Congrés.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari