Creix la delinqüència econòmica

La Policia Nacional ha realitzat més de 400 operacions contra el frau a la Seguretat Social al 2013
Títol de la imatge
Títol de la imatge

En els primers vuit mesos del 2013, la Policia Nacional ha realitzat més de 400 operacions contra el frau a la Seguretat Social, amb més de 150 milions d’euros de frau investigat i més de 15 de decomisats. Són algunes de les dades presentades pel director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, a la Comissió d’Interior al Congrés.

 

Així, respecte al mateix període del 2012, el nombre de detinguts relacionats amb delictes econòmics i fiscals ha crescut un 22%, mentre que les operacions ho han fet un 14%. Aquesta tasca, segons ha indicat Cosidó, és una prioritat en temps de crisi, ja que els resultats serveixen per contribuir a la recuperació econòmica.

 

De les dades presentades per la Policia, destaquen notables increments dels decomisos d’heroïna, cocaïna i haixix malgrat que el seu director ha afirmat que, per primer cop, s’han reduït les xarxes establertes a territori espanyol.

 

Cosidó també ha subratllat la lluita contra el que ha anomenat grups violents, on ha equiparat els integrants de bandes llatines, d’ultradreta i grups d’extrema esquerra, amb 269 detinguts aquest 2013.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.