Cospedal dóna temps lliure als funcionaris per anar a missa

La conselleria d'Agricultura anuncia una dispensa d'una hora i mitja per assistir a la catedral de Toledo per la festivitat de Sant Francesc d'Assís
Cospedal
Cospedal

La conselleria d’Agricultura del Govern de Castella-la Manxa ha ofert una dispensa d’una hora i mitja als funcionaris per assistir a la missa que s’ha celebrat aquest divendres a la catedral de San Juan de los Reyes de Toledo, amb motiu de la festivitat de Sant Francesc d’Assís. La decisió es va comunicar en un correu electrònic enviat als treballadors públics, al qual ha tingut accés el diari Público.

 

El text del correu electrònic és el següent: “Amb motiu de la celebració de Sant Francesc d’Assís el dia 4 d’octubre del 2013 se celebrarà una missa especial al monestir de Sant Joan dels Reis de Toledo a les 13:00 hores. Per a tot aquell personal que vulgui acudir a l’esmentat acte podrà fitxar a les 12:30h i es concedirà una dispensa d’una hora i mitja, es farà sol·licitud al programa Chronos amb el motiu Incidència informativa sense modificació de saldo completant l’apartat d’Observacions amb el text: Celebració Sant Francesc d’Assís“.

 

L’oposició al Govern de Cospedal ha criticat la decisió “d’un executiu que no substitueix metges per vacances i que triga 20 dies a cobrir baixes”, segons fonts del PSOE manxec que cita el diari.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides