Per què ha alertat Anonymous els usuaris de l’iPhone 5S?

Anonymous_T1021
Anonymous_T1021

“Amb el llançament de l’iPhone 5S el món de la vigilància ha emprès un assalt total per prendre qualsevol dada procedent dels nostres cossos”. Aquesta és una de les afirmacions que el moviment Anonymous ha publicat en un vídeo en què alerta els usuaris dels riscos per a la seva privacitat que comporta l’última versió del conegut dispositiu d’Apple.

 

Segons els activistes d’aquest grup, el Govern dels Estats Units està creant una gran base de dades biomètrica que recull les dades dels usuaris que utilitzen el seu sensor biomètric Touch ID, és a dir, una gran base mundial d’empremtes dactilars. La informació d’Anonymous es basa en documents robats a l’empresa AuthenThec que participa en el projecte i és col·laboradora “dels més poderosos i corruptes contractistes del Departament de Defensa i la comunitat d’intel·ligència”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides