On s’han retrobat de nou Losantos i Pedro J. Ramírez?

Pedro Jota Ramírez
Pedro Jota Ramírez

El director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, i el periodista de EsRadio, Federico Jiménez Losantos, s’han retrobat de nou a la tertúlia del programa ‘Es la mañana’ que presenta i dirigeix aquest últim. El retorn de Pedro J. a la tertúlia s’ha produït quatre anys després que es separessin, arran de la sortida de Losantos de la Cadena COPE.

 

Aquest retrobament radiofònic d’aquests dos referents mediàtics de la dreta més conservadora coincideix en un moment d’ofensiva editorial de El Mundo sobre l’11-M i també en ple debat sobre el procés sobiranista obert a Catalunya. Un retorn de Pedro J. a la ràdio de Losantos que pot servir per alleujar la solitud d’aquest després de la marxa de César Vidal i dels humoristes Grupo Risa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides