Quins són els continguts televisius més comentats a Twitter?

Sense títol
Sense títol

Un estudi de la consultora Tuitele revela que els esports són els programes televisats més comentats a Twitter. Entre setembre de 2012 i agost de 2013, les emissions esportives van aclaparar el 23,5% dels comentaris sobre programes televisats, seguits de ‘talk xous’ (12,4%), sèries nacionals (7,3%) i llargmetratges (7,1%).

Els programes esportius també provoquen molt enrenou a les xarxes socials (10,7%), enfront d’un 7,5% de programes d’actualitat general i 9,9% de ‘docushows’. Els informatius, concursos o programes infantils no aconsegueixen ni tan sols l’1%.

Durant la temporada que cobreix l’informe prop de 4 milions d’espanyols han comentat a Twitter algun programa de televisió mentre s’emetia, amb una evolució “imparable”, segons Tuitele, “des dels poc menys de 600.000 que ho van fer al setembre de 2012 fins als 1,5 milions que ho van fer al juny de 2013“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.