Garzón entra en campanya

Aquest dimecres es presenta a Sevilla Convocatoria Cívica, la plataforma impulsada per Baltasar Garzón i Francisco Mayor Zaragoza
Sense títol
Sense títol

La plataforma Convocatoria Cívica, impulsada per l’exmagistrat de l’Audiència Nacional Baltasar Garzón i l’exdirector general de la UNESCO Federico Mayor Zaragoza, presenta aquest dimecres a Sevilla el projecte amb el qual pretenen crear “alternatives polítiques” amb les quals “resoldre els problemes econòmics i socials que tenim plantejats”.

Convocatoria Cívica ja es va presentar el passat mes de juliol a Madrid i ara inicia una gira per tota Espanya per donar-se a conèixer, perquè, segons expliquen a la seva pàgina web, la plataforma “vol créixer, arribar a més persones, organitzacions i institucions que vulguin oferir alternatives i contribuir al ben comú”.

Des de la seva creació, Convocatòria Cívica ha rebut suports de nombrosos catedràtics i intel·lectuals espanyols com el poeta Luis García Montero, l’escriptora Almudena Grandes, l’escriptor i periodista Juan José Téllez, el cantant Joaquín Sabina, la Catedràtica d’Història Lina Gálvez Muñoz, juristes com José Antonio Martín Pallín o Carlos Jiménez Villarejo o sacerdots com José Chamizo, defensor del poble andalús durant 17 anys.

El seu proper acte serà aquest dimecres 2 d’octubre, a les 19:30 hores en el Saló d’actes de la Facultat de Dret de la Universitat de Sevilla. Allí presentaran la seva proposta, que advoca pel diàleg i una manera diferent de fer les coses, començant per “acabar amb els privilegis dels banquers”. Per a això conviden a totes les organitzacions socials i polítiques a sumar-se al seu manifest, especialment a “la ciutadania que es comprometi de forma responsable en la construcció d’una alternativa política i social basada en els principis d’igualtat real, participació, diversitat, pluralitat i defensa dels drets humà”.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari