L’exalcalde de Reus, imputat en el cas Innova

Lluís Miquel Pérez (PSC) declararà el 30 de setembre vinent pels contractes irregulars del hòlding municipal reusenc
L'exalcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez (PSC)
L'exalcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez (PSC)

L’exalcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez (PSC), ha estat imputat pel jutge en el cas Innova, per la qual cosa haurà de declarar el 30 de setembre vinent. Pérez tornarà a passar doncs pels jutjats de la capital del Baix Camp ja que també està imputat, juntament amb tots els altres regidors de l’anterior govern municipal, en el conegut com a cas Shirota, per un aval presumptament irregular concedit pel consistori a una empresa que no era de capital públic.

 

El jutge ha acceptat la petició de la formació de l’oposició municipal Ara Reus, que va denunciar Innova al jutge per una sèrie de presumptes irregularitats i va demanar la imputació de Pérez per diversos contractes signats pel hòlding d’empreses municipals reusenc.

 

Per aquests contractes, el jutge ja va imputar l’expresident de l’ICS, Josep Prat, Carles Manté, exresponsable de Cat Salut, i l’arquitecte Jordi Batesteza, assessor de la construcció de l’Hospital de Sant Joan. Els tres estan en llibertat amb els càrrecs de malversació de fons públics, estafa, tràfic d’influències, negociacions prohibides a funcionaris, blanqueig i contra la hisenda pública.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari