Tibada d’orelles de Mas a Navarro

"Llegeixi i escolti", diu el president al líder socialista, per recriminar-li manca de 'fair-play' parlamentari
Mas, al debat de política general

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha encetat el duel parlamentari amb cap de files socialista, Pere Navarro, amb una recriminació pel què ha considerat “tergiversació” del seu discurs. En la segona jornada del ple d’inici de legislatura, Mas ha recriminat a Navarro no haver-se llegit el seu discurs o no haver escoltat la intervenció.

Navarro, durant la seva intervenció al Parlament, ha recordat la compareixença de Mas en què, segons el socialista, el president s’atribuïa els costos de les retallades practicades per la Generalitat quan, en realitat, aquests costos els ha assumit la ciutadania.

“Entenc perfectament que vostè critiqui, però quan les coses estan escrites no tergiversi les meves paraules“, ha etzibat Mas en el torn de rèplica. “Només cal llegir, i si no ho ha llegit cal escoltar“, ha continuat, per rectificar-lo: “M’ha atribuït que els costos de les retallades els ha assumit CiU, i el que hi ha escrit és que els costos polítics de les retallades, els electorals, els ha assumit CiU”.

Llegeixi i escolti“, ha recomanat Mas a Navarro. “Està escrit, i si tenen un mínim de ‘fair play’ parlamentari haurien de cenyir-s’hi”, ha conclòs el president la reprimenda, just abans de començar a rebatre la resta d’acusacions llençades pel primer secretari socialista durant la seva intervenció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari