Un inspector de la Policia acceptava regals del Riviera per “cortesia”

En el judici del cas Riviera-Saratoga un inspector de la Policia ha admès que rebia regals del prostíbul, però ha negat cap suborn
Sense títol
Sense títol

El judici del cas Riviera i Saratoga que va començar dilluns passat continua endavant amb més declaracions dels policies acusats d’haver acceptat suborns dels propietaris dels macroprostíbuls. Aquest dilluns un Inspector en Cap de la Policia espanyola –ara suspès del seu càrrec- ha admès haver acceptat regals del Riviera per “cortesia”.

 

L’inspector en Cap de la Brigada d’Estrangeria i Documentació, Abundio N., ha negat cap tipus de suborn, perquè que seria molt “mesquí” avisar als prostíbuls abans de les batudes policials, afirmant que no se sentia comprat per uns pernils. En aquest sentit, ha defensat la seva feina contra les xarxes d’immigració i falsificació, assegurant que gràcies a les batudes en prostíbuls va baixar el nombre de dones irregulars, menors i dones explotades.

 

En resposta a les preguntes del fiscal anticorrupció, Fernando Bermejo, l’inspector de la Policia ha reconegut que tenia bona relació amb el propietari del Riviera i ha explicat que el Nadal del 2006 li va regalar un pernil i tres ampolles de vi. Per justificar-se ha afirmat que li va demanar que no ho fes més per no sentir-se violent. Dos anys més tard, però, va tornar a acceptar un altre regal. L’acusat ho ha justificat dient que el va acceptar per evitar recels dels responsables del local.

 

Segons l’escrit del fiscal, els propietaris i encarregats del Riviera i del Saratoga es van lucrar de 2002 a 2008 de l’explotació de dones que estaven en situació irregular. Un negoci que es va veure afavorit per les informacions que rebien de la cúpula que dirigia en aquells moments la Brigada Provincial d’Estrangeria i Documentació de Barcelona, que depenia de la Unitat contra les Xarxes d’Immigració i Falsedat Documental. El fiscal demana de 3 a 44 anys de presó pels 20 acusats.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari