Rècord de turistes a l’agost

Catalunya i Balears reben més de la meitat dels 8,3 milions de turistes que van visitar Espanya el mes passat
La platja de Barcelona
La platja de Barcelona

El descens de preus i la creixent presència del turisme rus i nòrdic a les nostres costes i ciutats ha motivat un nou màxim mensual en l’arribada de visitants a Espanya durant el mes d’agost passat. Els 8,3 milions de turistes registrats suposen un nou rècord històric, en el qual ha influït també l’aportació de mercats més tradicionals com el francès i el britànic. Catalunya i les Illes Balears concentren més de la meitat del total de visitants estrangers a l’Estat espanyol.

 

El sector turístic és un dels pocs que resisteix la decadent marxa de l’economia espanyola. Amb la marca d’aquest agost, Espanya ha rebut ja més de 42 milions de turistes en el que portem del 2013, segons dades del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, el que suposa un increment del 4,5% respecte a l’any anterior.

 

El rànquing per Comunitats Autònomes el lidera Catalunya, que absorbeix el 27,1% del total de les arribades, comandades pels mercats francès i rus. En segona posició se situen les Balears, amb el 24,9%, amb el tradicional mercat alemany com a protagonista, reforçat per un avanç dels mercats suïs i estatunidenc.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari