La PAH tanca Catalunya Caixa

Les sucursals de l'entitat a Sabadell apareixen tancades davant una concentració de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca
PAH CAtalunya CAixa
PAH CAtalunya CAixa

Aquest dimecres va començar a L’Hospitalet de Llobregat una campanya de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) contra Catalunya Caixa, a la qual reclamen que accepti l’eliminació dels romanents en les dacions en pagament i doni una solució als més de 700 casos a Catalunya de persones que no poden pagar la seva hipoteca amb aquesta entitat. Els convocants pretenien protestar a les oficines de la localitat, però els responsables de Catalunya Caixa van ordenar tancar totes les oficines de L’Hospitalet, deixant sense servei els seus clients.

Aquest dijous ha tornat a passar el mateix a Sabadell, on la PAH pretenia proseguir la protesta, que aquest divendres arriba a Barcelona. Davant la noticia que les oficines estaven tancades, els membres de la PAH que han acudit aquest dijous a Sabadell i el dia abans a L’Hospitalet han anat d’oficina en oficina de Catalunya Caixa ballant la “conga” i cridant l’atenció dels veïns sobre el problema de les hipoteques.

 

Els representants de la PAH lamenten que porten més de 10 mesos de negociacions amb els responsables de l’entitat, sense haver pogut arribar a un acord que solucioni la situació de les més de 700 persones o famílies que no poden pagar la seva hipoteca. És per això que han decidit passar a l’acció i protestar a les oficines. Mònica Guerrero, portaveu de la PAH, ha declarat a EL TRIANGLE que “no hem trencat les negociacions amb els responsables de Catalunya Caixa, però els hi hem dit que fins que no hi hagi un acord continuarem amb les protestes”.

A la convocatòria de L’Hospitalet van acudir unes 100 persones, mentre que a la de Sabadell prop de 150. Aquest divendres s’ha convocat una nova jornada de protestes, aquest cop a Barcelona, a les 10 del matí a la Plaça Francesc Macià.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari