El tresor amagat de Jordi Pujol Jr. a Liechtenstein

Herbert Arthur Joseph Rainford Towning és l'home clau de l'entramat societari
Liechtenstein
Liechtenstein

A la ciutat argentina de Rosario els catalans hem d’agrair-li dues coses: el jugador Lionel Messi, que va néixer allí, i l’empresari Gustavo Shanahan, fins fa pocs mesos soci de Jordi Pujol Ferrusola en l’empresa concessionària del port fluvial d’aquesta ciutat. El fill gran de l’ex president de la Generalitat i Gustavo Shanahan van partir peres per una comissió que Pujol no va pagar i l’empresari argentí, enfadat, s’ha posat a cantar pels colzes explicant al diari El Mundo tot el que sap dels afers financers de Jordi Pujol Jr. I sap un munt.

Gràcies al testimoni privilegiat de Gustavo Shanahan -que guarda un munt de correus electrònics que es va intercanviar durant els últims anys amb Jordi Pujol Ferrusola- sabem que el primogènit del president de la Generalitat té el centre operatiu de les seves finances offshore en el 128 Mount Street de Londres, en el despatx privat de l’assessor financer Herbert Arthur Joseph Rainford Towning (abreviadamente, Herbert Rainford), que té la venerable edat de 78 anys.

En aquest edifici de l’exclusiu barri de Mayfair, prop d’Hyde Park, Jordi Pujol Ferrusola va constituir el 24 d’abril de 2005 la societat Brantridge Holdings Ltd., de la qual va ser administrador durant uns mesos. A continuació, es van fer càrrec de la gestió d’aquesta societat el mateix Herbert Rainford i tres col·laboradors de la seva màxima confiança: Adrian Towning, la secretària Judith Elisabeth White i la suïssa Elisabeth Schoenenberger.

LLEGEIX LA NOTÍCIA SENCERA EN L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari