Nous beneficis fiscals per a sectors industrials

Empreses del ciment, vidre i metall gaudiran d'una exempció del 85% de l'impost elèctric, com reclamava la CEOE
Sense títol
Sense títol

El Govern de Mariano Rajoy ha atès una reivindicació històrica de la patronal CEOE i ha decidit aplicar una exempció de l’impost especial de l’electricitat del 85% a diversos sectors industrials, com el del ciment, el vidre, el de l’alumini i la metal·lúrgia. L’executiu vol compensar així les empreses espanyoles per l’encariment dels costos energètics derivats de la reforma elèctrica, tal i com publica aquest dimarts l’econòmic Cinco Días.

 

Segons l’esmena presentada pel grup parlamentari popular al projecte de Llei de Fiscalitat Mediambiental que tramita el Parlament, l’energia que es destini als processos industrials propis d’aquests sectors industrials estaran exempts del pagament del 85% de l’impost de l’electricitat.

 

L’impost especial de l’electricitat ho recapten les comunitats autònomes i tots els consumidors ho paguen en la factura de la llum.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari