Avalades les escoltes del cas Saratoga-Riviera

El judici contra la presumpta trama de corrupció policial vinculada als prostíbuls de Castelldefels comença dilluns vinent
Sense títol
Sense títol

El judici contra la presumpta trama de corrupció policial vinculada als prostíbuls Saratoga i Riviera de Castelldefels, precintats de manera indefinida arran d’aquest cas, comença dilluns vinent.

 

L’Audiència Nacional ha rebutjat la petició de la defensa i ha avalat la investigació judicial i les escoltes telefòniques, que aporten la pràctica totalitat de les proves per les quals estan imputades una vintena de persones, entre comandaments de la Policia Nacional, propietaris de bordells, advocats i funcionaris.

 

Entre els imputats, destaquen un comissari en cap i dos inspectors de la Policia Nacional, que s’enfronten a una pena de fins a 44 anys de presó per haver protegit els cèlebres macroprostíbuls de la carretera de Castelldefels a canvi d’obtenir diners i regals.

 

L’Audiència ha rebutjat les qüestions plantejades per la defensa, que pretenia anul·lar, per suposades irregularitats, un informe de la Unitat d’Assumptes Interns de la Policia Nacional sobre la trama, així com les escoltes telefòniques que van destapar la suposada xarxa corrupta.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari