Les úniques oracions de la Sagrada Família són per Catalunya

Fracàs de la crida del moviment 12 Octubre a trencar la Cadena Humana
Sense títol
Sense títol

Milers de persones han envoltat la Sagrada Família formant part de la Via Catalana. La convocatòria del moviment cívic 12 d’Octubre, que havia cridat els seus membres i als antiindependentistes a resar al temple de Gaudí, després que la Conselleria d’Interior no autoritzés una manifestació, no ha tingut cap èxit i no s’ha registrat cap incident en aquest sentit.

Davant la massificació dels voltants del temple, la Sagrada Família ha tancat les portes al migdia, per evitar que els turistes entorpissin la cadena humana. Des de més d’una hora abans que s’iniciés oficialment la Via Catalana, milers de persones, abillades amb senyeres i samarretes reivindicatives s’han apropat a la Sagrada Família, on s’ha desplegat una gran bandera catalana.

Caiguda d’una càmera de TV3

L’únic incident s’ha produït quan una càmera voladora de TV3 ha caigut en picat des d’una altura de cinc metres i ha impactat en una nena que estava al costat del seu pare participant a la Cadena. La nena no ha sofert lesions i s’ha retirat espantada al costat del seu progenitor, després de rebre les disculpes dels tècnics de la televisió catalana.

Fins al moment de la caiguda, la càmera, acoblada a un minihelicòpter que sobrevolava la zona, estava provocant l’animació de la gent, que saludava cada vegada que passava. La majoria de persones que han presenciat la caiguda han cregut en un primer moment que es tractava d’una broma dels tècnics, fins que han vist que el dispositiu ha impactat en la multitud.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari