Bárcenas vol 5.000 euros al mes per pagar rebuts

L'extresorer sol·licita al jutge el desbloqueig parcial dels seus comptes per fer front a les despeses domèstiques
Bárcenas
Bárcenas

L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha demanat al jutge Pablo Ruz que desbloquegi parcialment els seus comptes a La Caixa i Bankia perquè no pot pagar els rebuts d’aigua, llums, gas, telèfon, etcètera. Bárcenas i la seva dona, Rosalía Iglesias, han sol·licitat que s’autoritzi una transferència mensual de 5.000 euros per fer front “corresponents a la despesa d’ús corrent de la família”.

 

En un escrit presentat a l’Audiència Nacional aquest dijous, l’extresorer ha assegurat: “Com a conseqüència de la intervenció i indisponibilitat d’aquests comptes, els rebuts corresponents a les despeses d’ús corrent de la família (llum, aigua, gas, telèfon, comunitat de veïns, seguretat social, etcètera) i que es troben domiciliats bancàriament, en breu no podran ser atesos“.

 

El jutjat ha sol·licitat a la Fiscalia un informe sobre la sol·licitud de l’extresorer i la seva dona, que ja ha estat incorporada al sumari del cas. Bárcenas va arribar a acumular fins a 48 milions d’euros en comptes suïssos que ara mateix també estan bloquejades pel jutge Ruz, que ja ha iniciat el procés d’embargaments dels béns del matrimoni per no poder afrontar la fiança imposada.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari