La jutgessa esbronca la policia per fer retirar la gravació de la Camarga

La policia admet que va fer retirar l'àudio sense permís judicial per protegir Sánchez-Camacho
Imatge de la gravació difosa per 8Tv
Imatge de la gravació difosa per 8Tv

L’aixecament del sumari del cas Método 3 rebel·la que, a més poder amb el totpoderós José Zaragoza, la policia ha actuat amb “excés de zel” per protegir la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho.

Així ho ha descrit aquest dimecres el periodista de 8Tv, Josep Cuní, després de mostrar la gravació en què la jutgessa que estudia el cas renya la policia, per haver intentar destruir sense el seu permís el fragment de la gravació del dinar de la Camarga, que va publicar en exclusiva El Triangle després que es fes públic l’acord entre les parts, el juny passat.

La matinada del 8 de juliol, els cossos de seguretat de l’Estat van detectar la difusió a la web de El Triangle de l’àudio de la conversa que Camacho i l’examant del fill gran dels Pujol Ferrusola, Vicki Álvarez, van mantenir al restaurant de l’Eixample, la Camarga. Tot just tenir coneixement van iniciar els tràmits per fer retirar la gravació, sense permís judicial.

“El jutjat té el meu telèfon mòbil, tots els dies de l’any, arribo aquí al matí i marxo al vespre, sempre estic disponible. I no he rebut cap trucada”, etziba la jutgessa a la policia, que reconeix que ho va fer per protegir la líder dels populars catalans.

Tant la jutgessa com el fiscal recorden que l’objectiu de la gravació és saber qui la va encarregar, i no protegir Sánchez-Camacho a costa de retirar l’àudio de la web.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides