UGT demana “als senyors de dretes” que tornin a comprar El Mundo

La Federació andalusa del sindicat relaciona la pèrdua de lectors del diari dirigit per Pedro J. Ramírez amb els atacs que reben des d'aquesta publicació
Sense títol
Sense títol

UGT d’Andalusia ha enviat un comunicat de premsa en el qual ataca El Mundo i relaciona les notícies publicades sobre presumptes irregularitats en la gestió dels comptes del sindicat amb la pèrdua de lectors del rotatiu. Segons la nota d’UGT Andalusia, signada per José Ginel, Secretari de Comunicació del sindicat, la resposta d’El Mundo a la pèrdua de 31.000 lectors en els últims cinc mesos -segons dades de l’EGM-, ha provocat que el diari “ataqui als últims vestigis d’esquerres que queden al nostre país” com a solució a la “crisi d’identitat que travessa” la publicació dirigida per Pedro J. Ramírez.

UGT Andalusia relaciona les pèrdues de lectors amb les informacions publicades sobre Bárcenas, doncs considera que “els seus lectors de tota la vida, la dreta acérrima, fugen al veure’s ultrajats per tanta ofensa“, per la qual cosa tracten de compensar-ho iniciant “una campanya d’assetjament i enderrocament al Gran Odiat, el dolent dolentíssim de tots els empresaris i els que somien amb ser-ho, el sindicat”.

Ginel assegura que les informacions publicades són falses, inexactes o manipulades, per la qual cosa demana “als senyors de dretes, els de tota la vida, que tornin a comprar El Mundo, a veure si així ens deixen en pau”. UGT ha estat acusada aquest estiu pel diari d’Unidad Editorial de carregar a fons públics factures de menjars dels seus dirigents. Com un sopar de 2010, que hauria costat 12.700 euros i que el diari dirigit per Pedro J. Ramírez assegura que es va carregar a comptes d’una subvenció de la Conselleria d’Ocupació de la Junta d’Andalusia.

També acusen al sindicat de mantenir com a afiliat a Juan Lanzas fins el 2013, malgrat que el sindicat ha assegurat en més d’una ocasió que el “conseguidor” dels ERO va abandonar la formació en 2002. UGT Andalusia va emetre posteriorment una nota en la qual va reconèixer que Lanzas va seguir pagant la seva quota d’afiliat fins el 2011, quan va ser expulsat del sindicat, però no el va eliminar del fitxer fins el 2013.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides