Qui serà el primer integrant de la Via Catalana a territori valencià?

Carles Santos
Carles Santos

El músic valencià Carles Santos, membre del Consell Valencià de Cultura (CVC), serà la primera baula de la cadena humana independentista més enllà del riu La Sènia, que enllaçarà amb el País Valencià a Vinaròs, poble natal del compositor. Acció Cultural del País Valencià coordina el transport fins al municipi del Baix Maestrat, per un acte per al qual s’han inscrit, de moment, mig miler de valencians. Després de Santos s’ubicaran els familiars de Guillem Agulló, jove antifeixista de Burjassot assassinat el 1993 per militants de l’extrema dreta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.