El fitxatge de Bale arriba a la Comissió Europea

Un eurodiputat holandès denuncia el traspàs per estar finançat amb fons europeus a través de Bankia
Gareth Bale
Gareth Bale

L’eurodiputat holandès Derk Jan Eppink ha anunciat al seu perfil de Twitter que preguntarà a la Comissió Europea pel fitxatge del jugador gal·lès Gareth Bale pel Reial Madrid, el traspàs més car de la història del futbol, per considerar que està finançat pels contribuents europeus.

 

 

“L’equip de futbol espanyol Reial Madrid ha fet pública l’adquisició de Gareth Bale per un preu rècord de 100 milions d’euros. El Reial Madrid té un deute de prop de 600 milions, finançat en gran part per Caja Madrid, un banc regional que ara és part de Bankia. Bankia, banc recentment salvat a través de l’ESM (Mecanisme Europeu d’Estabilitat, per les sigles en anglès) per no menys de 18.000 milions d’euros, ara també dóna suport a aquesta compra del Reial Madrid. Certament, aquests fons europeus no es poden utilitzar com a suport per a aquestes pràctiques no sostenibles. És conscient la Comissió d’aquesta situació i si és així, perquè ha respost amb els diners dels contribuents europeus perquè s’utilitzen en aquest tipus d’acords?”, ha escrit Derk Jan Eppink al seu blog.

 

L’eurodiputat holandès ha demanat als seus seguidors a Twitter que li facin comentaris o suggeriments que el puguin ajudar a preparar el text que presentarà a la Comissió Europea.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari