Cada quant miren el mòbil els espanyols?

Sense títol
Sense títol

Gairebé un de cada tres espanyols “no pot evitar” mirar el telèfon mòbil per un periode de temps major a 15 minuts, segons un estudi publicat per la cadena de botigues de telefonia ‘The Phone House‘ que destaca també que la meitat dels usuaris espanyols admet que consulta el mòbil a l’instant de rebre un missatge o notificació sense importar si es troba acompanyat o no.

Les conclusions de l’informe apunten a una tendència dels usuaris a prestar més atenció als seus telèfons mòbils que a les persones que els envolten i que, malgrat el que caldria pensar, es manifesta majoritàriament entre els adults que entre els adolescents. Les persones amb edats compreses entre els 20 i els 29 anys són els qui més emmalalteixen de la necessitat de parar esment al telèfon mòbil de forma constant.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari