Radio Nacional fitxa Marhuenda

El director de La Razón afegeix la radio pública espanyola al seu ampli ventall de col·laboracions
Paco Marhuenda, director de La Razón
Paco Marhuenda, director de La Razón

L’excap de Gabinet de Mariano Rajoy i actualment director del diari La Razón, Francisco Marhuenda, ha ampliat aquest dilluns la seva cartera de col·laboracions amb altres mitjans. El periodista s’ha estrenat a la tertúlia política del programa matinal de Radio Nacional d’Espanya, que condueix Alfredo Menéndez, periodista que prové d’Onda Cero.

Marhuenda inclou la ràdio pública espanyola a la seva basta cartera de col·laboracions per mitjans estatals i autonòmics de tots els colors.

Durant el mes d’agost, s’ha pogut veure el periodista en els programes de La Sexta ‘Al Rojo Vivo’ i ‘La Sexta Noche’. També ha participat a la taula de tertulians polítics d”Espejo Público’, d’Antena 3, que forma part del mateix grup empresarial, Atresmedia.

La direcció del diari La Razón encara deixa temps a Marhuenda per ser un habitual dels programes de 13TV, ‘El Cascabel’ i ‘De hoy a mañana’. Pel què fa a la ràdio, es poden escoltar les opinions del periodista al programa ‘Es la mañana’ de Jiménez Losantos, ‘La mañana de la COPE’ i ‘La Linterna’.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari