La traïció d’Iñaki

La Zarzuela ha repudiat el duc de Palma treient-lo de la web oficial de la Casa Reial i deixant-lo de banda en els actes oficials
Urdangarin
Urdangarin

La publicació en la passada edició del setmanari EL TRIANGLE dels correus electrònics que proven la infidelitat d’Iñaki Urdangarin amb la dona d’un dels seus antics companys de la secció d’handbol del FC Barcelona, Fernando Barbeito, ha causat un gran enrenou.

 

Malgrat que es tracta d’una relació sentimental que data de fa deu anys, el seu coneixement –a partir dels correus que Diego Torres va aportar al magistrat José Castro, que instrueix el cas Nóos– ha provocat una profunda ferida en Cristina de Borbó, que es considera traïda pel seu marit, al qual havia professat fins ara un incondicional suport en el seu viacrucis judicial.

 

Aconsellada des de la Zarzuela, on han fet creu i ratlla a Iñaki Urdangarin, i pel seu advocat de capçalera, Miquel Roca Junyent, la Infanta Cristina ha decidit tocar el dos. A principis de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar a Suïssa, la filla del Rei Joan Carles es traslladarà a viure a Ginebra amb els seus quatre fills, Joan, Pau, Miquel i Irene. Encara que no es vulgui admetre oficialment, es tracta d’una separació matrimonial en tota regla del seu marit, que es quedarà a Barcelona amb l’excusa que ha de seguir de prop tot allò que estigui relacionat amb el seu procés judicial.


El paper de La Caixa

En aquesta operació, que té molts serrells i molt embolicats, La Caixa d’Isidre Fainé ha tornat a tenir-hi un paper essencial. Si en el moment més calent del cas Nóos es va arribar a plantejar tallar la relació laboral que, des de fa anys, la Infanta Cristina manté amb la fundació de l’entitat bancària catalana, ara ha decidit donar un cop de mà a les tribulacions de la Zarzuela.

 

La Fundació La Caixa s’ha tret de la màniga un inversemblant càrrec de responsable de coordinació de projectes amb els organismes de Nacions Unides que tenen la seva seu a Ginebra. Una maniobra dissenyada per oferir aquesta opció laboral a Cristina de Borbó i donar-li la coartada perfecta per separar-se del seu marit i allunyar-se de Barcelona i d’Espanya.


MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari