Sense rastre dels tres milions

Ni el Govern ni cap de les empreses beneficiàries d'adjudicacions milionàries per inserir publicitat institucional donen explicacions
Sense títol
Sense títol

Segons la informació que la Generalitat de Catalunya ha posat a l’abast de la ciutadania, l’empresa Media Planning Group SA, ha estat l’adjudicatària d’1.522.629 euros per inserir anuncis de publicitat institucional a la premsa escrita. I una altra companyia, Focus Media SL, gestiona 1.500.400 euros, també provinents de les arques públiques, per inserir als mitjans de comunicació una campanya sobre la prevenció d’incendis forestals.

 

Davant el rebuig del portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, per desglossar les partides, i del silenci de les dues empreses adjudicatàries, amb l’anunci publicat el divendres 16 d’agost al DOGC -probablement el dia laborable de l’any amb menys assistència a la feina- s’acaben les explicacions sobre la gestió d’aquests diners.

 

El conseller Homs, però, no hi veu opacitat. Preguntat per EL TRIANGLE sobre el desglossament de les partides, el conseller s’ha limitat a recordar que els contractes són públics i que qualsevol persona interessada els pot consultar. Les empreses Focus Media SL i Media Planning Group, que també han estat preguntades pel detall dels contractes, han tirat pilotes fora.


TOTA LA INFORMACIÓ COMPLETA A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari