Les sortides de Letizia alarmen la Zarzuela

El rei Joan Carles I prepara l'abdicació en el seu fill Felip, però la 'rebel' Letizia desconcerta els monàrquics més acèrrims
Rei Joan Carles
Rei Joan Carles

La sobtada desaparició de la princesa d’Astúries, Letizia Ortiz, de la seva estada al palau de Marivent de Palma, amb l’abandonament del seu marit i tornant a Madrid abans del previst, no només ha marcat el mes d’agost de la influent premsa del cor, sinó que ha posat en alerta els coneixedors dels entrellats de la Zarzuela.

 

La monarquia borbònica espanyola està en hores molt baixes i la tocata i fuga de Letizia el passat 7 d’agost, fet que va donar pàbul a rumors que apunten a una crisi matrimonial que podria desembocar en el seu divorci del príncep hereu, seria el cop de gràcia a aquesta precària situació.

Amb un rei Joan Carles malalt de càncer –tot i que ho vulgui dissimular mantenint una certa activitat institucional– i molt tocat encara per les seqüeles físiques de l’accident de Botswana i el subsegüent escàndol públic de la seva relació sentimental amb la princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein. Amb una reina Sofia màrtir, que fa vida independent a Londres i que només es preocupa, com a bona mare, pel benestar dels seus fills i néts.

 

Amb la infanta Cristina separada de facto d’Iñaki Urdangarín i intentant començar una nova vida a Suïssa al costat dels seus quatre fills. Amb la infanta Elena divorciada de Jaime de Marichalar i al càrrec dels seus dos fills, Felip Joan Froilà i Victòria Frederica. El panorama de la família reial espanyola és un quadre i ja només falta que Letizia surti del guió perquè l’esberlat prestigi dels Borbons se’n vagi definitivament en orris.

 

El rei es planteja abdicar

No obstant això, la suposada crisi matrimonial de Felip i Letizia, que s’ha convertit en el tema de l’estiu, amaga moviments de més envergadura que s’estan produint aquests dies a la Zarzuela. Segons les fonts consultades per EL TRIANGLE, el rei Joan Carles I ha dedicat la pausa estival a reflexionar molt seriosament sobre la possibilitat d’abdicar ben aviat en el seu fill Felip i a analitzar les conseqüències que tot això comportaria.

 

TOTA LA INFORMACIÓ COMPLETA A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI D’AQUESTA SETMANA

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari