Teixeira tramita la residència a Andorra

L'expresident de la Confederació Brasilera de Futbol, amic i exsoci de Sandro Rosell, vol evitar ser extradit al Brasil en cas de ser condemnat
Ricardo Teixeira
Ricardo Teixeira

L’expresident de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), Ricardo Teixeira, va iniciar fa uns mesos els tràmits per aconseguir la residència a Andorra, segons ha informat Catalunya Ràdio. En no haver un conveni d’extradició entre Andorra i el Brasil, Teixeira estaria protegit en cas de ser finalment condemnat al seu país per les diverses acusacions de corrupció que hi té obertes.

 

Teixeira mai no ha estat condemnat, però des del 2012 viu a Miami i no trepitja el Brasil per evitar-se problemes amb la Justícia. Ara, segons la informació de l’emissora catalana, Teixeira vol instal·lar-se entre París i el paradís fiscal de parla catalana, on també hi vol traslladar una part de la seva fortuna que ronda els 5 milions d’euros.

 

L’expresident de la CBF és amic personal del president del FC Barcelona, Sandro Rosell. A tots dos se’ls investiga per desviar fons procedents de partits amistosos de la selecció del Brasil. Segons el diari brasiler, part d’aquests diners haurien estat ingressats en un banc andorrà on el directiu blaugrana Ramón Ciero hi té un càrrec.

 

A la roda de premsa de presentació de l’acord del FC Barcelona amb Qatar Airways de dimarts passat, Rosell va defensar la seva honestedat respecte a les acusacions de corrupció al Brasil que el vinculen a Teixeira, i va assegurar que es planteja donar explicacions públiques per defensar la seva imatge.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari