Demanen a Cifuentes “que se’n vagi a la privada”

Nova protesta dels treballadors de l'Hospital La Paz contra les retallades a la sanitat pública
Andreu Mas-Colell
Andreu Mas-Colell

La Delegada del Govern a la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, continua ingressada en estat greu a l’Hospital Universitari La Paz de Madrid, després de l’accident que va sofrir aquest dimarts a la tarda quan viatjava amb la seva moto per la capital d’Espanya. Mentre roman a la UCI, els treballadors del centre sanitari han protestat davant de l’edifici contra la privatització de la sanitat pública.

La protesta s’ha celebrat com cada dijous des de fa setmanes, però aquesta vegada la Delegada del Govern ha estat protagonista de molts dels càntics dels concentrats, que li han demanat “que es vagi a la privada”. “Aquestes són les mans que et cuiden” ha estat un altre dels lemes que han corejat els metges, ATS i resta de treballadors del centre, que critiquen amb aquestes manifestacions, cada dijous de 12 a 12:30, les retallades a la sanitat pública i la privatització d’hospitals.

La paradoxa que Cifuentes sigui una de les defensores de la privatització dels centres sanitaris que promulga el PP a la Comunitat de Madrid ha provocat controvèrsia per la seva hospitalització en un centre públic. Mentre alguns treballadors han expressat el seu malestar amb aquesta situació, uns altres han celebrat que d’aquesta manera es podrà demostrar la qualitat dels mitjans públics i la seva necessitat.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari