Quinze escoles d’elit catalanes reben 22 milions en subvencions

ERC i el Govern, en desacord sobre els concerts a centres que segreguen els alumnes per sexes
Sense títol
Sense títol

Una quinzena d’escoles d’elit de Catalunya que segreguen els alumnes per sexe s’emporten subvencions de la Generalitat per valor de 22 milions d’euros. Són càlculs d’ERC fets públics per la vicepresidenta del Parlament i portaveu republicana a la comissió d’Ensenyament, Anna Simó, que aposta per no renovar aquests concerts el curs vinent.

 

Com a soci parlamentari de CiU, ERC dissenya amb el Govern diverses mesures d’estalvi per amortir l’impacte de la situació econòmica sobre l’educació catalana. La situació privilegiada d’aquestes escoles d’elit xoca, segons Simó, amb altres accions que els republicans consideren prioritàries, com les substitucions de mestres i les beques d’escolarització i menjador.

 

Esquerra aposta per mantenir les ajudes als centres concertats que impulsen la “inclusió social” i “redistribuir els recursos segons el compliment dels objectius del servei públic educatiu”. Entre aquests no hi són aquells que separen els alumnes per sexes, principal punt de desacord entre el Govern i el seu principal aliat.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari