El fiscal de Balears, disposat a pactar amb Urdangarín

Bartomeu Barceló recorda que qui col·labora amb la Justícia "té la pena atenuada"
Urdangarin
Urdangarin

El fiscal superior de Balears, Bartomeu Barceló, no tanca la porta a un pacte amb Iñaki Urdangarín en el marc del cas Nóos, segons el que preveu la llei, tot i que reconeix que un possible acord de la Justícia amb el Duc de Palma generaria enrenou entre l’opinió pública.

 

En una entrevista publicada pel diari ‘El Mundo’ aquest dissabte, Barceló ha afirmat que quan algú col·labora amb la Justícia “té la pena atenuada” perquè així “ho estableix el Codi Penal”. El fiscal ha apuntat però que no és només una decisió seva sinó “també de la resta de les parts”.

 

El representant del Ministeri Fiscal a les Balears ha considerat que Urdangarín ha patit un “judici paral·lel” i que sempre ha pensat que ser qui és “el perjudica perquè hi ha hagut uns efectes secundaris molt importants”.

 

“La opinió pública està en contra seva, quan el que realment importa i decidirà el seu futur és el sumari policial”, ha assegurat Barceló, que s’ha preguntat “com es repararà el dany” fet al gendre del Rei en cas de ser absolt.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari