Quins vàters han costat més de 600 euros?

Vàter
Vàter

El nou Hospital de Toledo es va començar a construir l’any 2007 amb un disseny molt exclusiu i amb un cost molt elevat. Un exemple d’això és el que ha costat diversos elements comuns d’aquest recinte hospitalari. Segons explica Vozpópuli, els vàters de l’hospital van costar 603,17 euros, els urinaris 407,08 euros i els plats de dutxa 348 euros. La claraboia exclusiva va costar 750.000 euros i cada cop que s’hagi de netejar costarà 5.000 euros.

 

L’Hospital es va adjudicar el 2005 amb un pressupost de prop de 300 milions d’euros. Les obres es van paralitzar i han patit diverses modificacions que han disparat el seu pressupost inicial. Si l’actual Govern de Castella La Manxa, presidit per María Dolores de Cospedal, continués endavant amb els plans de l’executiu anterior de José María Barreda el cost podria arribar al voltant dels 500 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides