Competència deslleial i pèrdua de drets constitucionals

Les microempresa i autònoms no només estem sofrint la competència deslleial de la Banca i del Govern d’Espanya (PP), sinó que també estem perdent els nostres drets constitucionals: no podem vendre els nostres habitatges, no tenim recursos econòmics, no podem treure endavant les nostres microempreses, no tenim dret a la justícia, etc. Les institucions ens neguen aquests drets. Ho denunciem al Banc d’Espanya i ens contesta que aquestes no són les seves competències, que acudim als tribunals.

Ho denunciem en la Comissió Nacional de la Competència i ens diuen que no existeix competència, que són les regles del joc, que acudim als Tribunals. Ho denunciem a la Presidència del Govern d’Espanya, ens contesta que estem en crisi i que primer cal ajudar a la Banca. I ens diuen que nosaltres no expliquem. Ho denunciem a la fiscalia de Tarragona, ens contesta que no existeix delicte i arxiven el cas i ens indiquen que posem una denúncia en el Jutjat de Guàrdia. Si la fiscalia diu que no hi ha delicte Per què ens mana al Jutjat de Guàrdia

I jo em pregunto Per què el Tribunal Suprem ens diu que no són les seves competències i ens envien a la justícia gratuïta, quan les Microempreses no tenen aquest dret?

Ens trobem que només tenim dret a pagar impostos i que els nostres diners vagin a parar als bancs, que són els culpables d’aquest Robatori, anomenat crisi. Estan arruïnant les nostres empreses i famílies. Ens volen fer sentir culpables d’aquesta estafa. Segueixen fent hipoteques escombraries, segueixen enganyant les famílies, segueixen adjudicant-se els habitatges al 50 % de la taxació, segueixen sense pagar impostos, segueixen traient famílies dels seus habitatges, segueixen els desnonaments, segueix l’especulació immobiliària i segueix augmentant la corrupció política en les nostres institucions. Seguim a l’Espanya profunda, on els lladres de vestit i corbata estan protegits per les Institucions i per uns polítics corruptes.

Davant aquesta situació no ens queda més remei que la mobilització al carrer, denunciant aquesta situació d’injustícia, de robatoris i mentides. Practicar la desobediència civil: no pagar impostos mentre el govern doni diners públics a la banca. Tots els bancs ens roben, per tot això, cancela el teu compte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides