Competència deslleial i pèrdua de drets constitucionals

Les microempresa i autònoms no només estem sofrint la competència deslleial de la Banca i del Govern d’Espanya (PP), sinó que també estem perdent els nostres drets constitucionals: no podem vendre els nostres habitatges, no tenim recursos econòmics, no podem treure endavant les nostres microempreses, no tenim dret a la justícia, etc. Les institucions ens neguen aquests drets. Ho denunciem al Banc d’Espanya i ens contesta que aquestes no són les seves competències, que acudim als tribunals.

Ho denunciem en la Comissió Nacional de la Competència i ens diuen que no existeix competència, que són les regles del joc, que acudim als Tribunals. Ho denunciem a la Presidència del Govern d’Espanya, ens contesta que estem en crisi i que primer cal ajudar a la Banca. I ens diuen que nosaltres no expliquem. Ho denunciem a la fiscalia de Tarragona, ens contesta que no existeix delicte i arxiven el cas i ens indiquen que posem una denúncia en el Jutjat de Guàrdia. Si la fiscalia diu que no hi ha delicte Per què ens mana al Jutjat de Guàrdia

I jo em pregunto Per què el Tribunal Suprem ens diu que no són les seves competències i ens envien a la justícia gratuïta, quan les Microempreses no tenen aquest dret?

Ens trobem que només tenim dret a pagar impostos i que els nostres diners vagin a parar als bancs, que són els culpables d’aquest Robatori, anomenat crisi. Estan arruïnant les nostres empreses i famílies. Ens volen fer sentir culpables d’aquesta estafa. Segueixen fent hipoteques escombraries, segueixen enganyant les famílies, segueixen adjudicant-se els habitatges al 50 % de la taxació, segueixen sense pagar impostos, segueixen traient famílies dels seus habitatges, segueixen els desnonaments, segueix l’especulació immobiliària i segueix augmentant la corrupció política en les nostres institucions. Seguim a l’Espanya profunda, on els lladres de vestit i corbata estan protegits per les Institucions i per uns polítics corruptes.

Davant aquesta situació no ens queda més remei que la mobilització al carrer, denunciant aquesta situació d’injustícia, de robatoris i mentides. Practicar la desobediència civil: no pagar impostos mentre el govern doni diners públics a la banca. Tots els bancs ens roben, per tot això, cancela el teu compte.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari