Com vol plantar cara a Espanya, per Gibraltar, una eurodiputada britànica?

L'eurodiputada conservadora britànica, Julie Girling
L'eurodiputada conservadora britànica, Julie Girling

L’eurodiputada conservadora britànica, Julie Girling, ha anunciat mitjançant la seva web un boicot turístic a Espanya, per la posició del Govern de Rajoy amb relació a Gibraltar. “S’ha parlat prou, ara s’ha d’actuar”, ha dit la parlamentària que representa els interessos dels gibraltarenys.

Girling fa una crida als seus compatriotes perquè passin les vacances en qualsevol país que no sigui Espanya, després que Rajoy hagi amenaçat amb cobrar 50 euros els ciutadans que passin del Penyal a territori espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides