Quin és el darrer argument de LaGaceta per defensar una Catalunya espanyola?

Sense títol
Sense títol

Segons publica el diari La Gaceta, l’exèrcit espanyol “vertebra Catalunya”, perquè el 100% de les places ofertes aquest any es podrien haver cobert amb els candidats provinents d’aquesta regió. En un article on parlen d’una suposada intenció de les “autoritats nacionalistes” de crear un exèrcit propi, el diari del grup Intereconomía assenyala que “davant d’aquestes quimeres sobiranistes, el ciutadà del carrer prefereix allistar-se a l’Exèrcit espanyol”.

 

Al final de la notícia, el diari reconeix que el nombre de places ofertes a l’exèrcit espanyol ha disminuit a una dècima part de les quals van sortir en 2009 i ara només hi ha 1.500 vacants disponibles. A més, el percentatge de catalans que opositen a una plaça només és el 3,5% del total de l’estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides