Els Pujol inverteixen 125 milions de dòlars en un hotel a Acapulco

Els diners procedeixen d'un banc suís, segons un informe policial de la UDEF filtrat per 'La Gaceta' 
Sense títol
Sense títol

El diari ‘La Gaceta’ s’ha fet ressò aquest cap de setmana d’un informe intern de la Brigada de Blanqueig de Capitals de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF), que fa referència a diverses inversions milionàries de la família Pujol-Ferrusola als Estats Units, l’Argentina i Mèxic “a través de societats interposades i la majoria d’elles residents en paradisos fiscals”.

 

Segons l’esborrany de l’informe de la UDEF al qual ha tingut accés el diari madrileny, els Pujol han invertit darrerament 125 milions de dòlars en un hotel de luxe a Acapulco. Aquesta operació s’hauria sufragat amb efectiu rebut de transferències del banc privat suís Lombard, on s’ha detectat una fundació amb vuit societats derivades els beneficiaris dels quals són el matrimoni Pujol-Ferrusola i els seus fills Oriol i Jordi.

 

La resta d’inversions indicades a l’informe policial s’haurien realitzat al Casino Royale de Monterrey (México), al Puerto Madero de Buenos Aires (Argentina) i a les ciutats estatunidenques de Houston, Miami i Delaware.

 

El text de la UDEF també destaca que els comptes del pare d’Artur Mas trobats a Liechtenstein pertanyerien també a la família Pujol, donat que era qui les gestionava. L’informe revela que aquest procés es troba en una situació de verificació de documents entregats per persones “vinculades políticament amb CiU” i altres que haurien col·laborat portants diners des d’Andorra i Londres que ara “se senten enganyats”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari