Bárcenas va cobrar del PP al maig de 2012

El diari 'el Mundo' publica la nòmina que contradiu la versió donada per Rajoy al Parlament
Sense títol
Sense títol

Luis Bárcenas, extresorer del Partit Popular (PP), va estar a sou del partit al maig de 2012, segons el diari ‘el Mundo’, que aquest diumenge reprodueix una nòmina corresponent a aquell mes.

El periòdic vol demostrar que Bárcenas va cobrar del PP després de la victòria electoral d’aquest partit que el va portar al govern, i que mai va haver-hi “una indemnització en diferit” ni una quitança, sinó un contracte laboral “amb un salari de 255.600 euros anuals i les corresponents retencions”.

Rajoy va assegurar que quan va arribar a la presidència al novembre de 2011, Bárcenas ja no estava en el partit. Ara, el diari publica una nòmina de l’extresorer datada al maig de 2012.

El document revela que Bárcenas percebia 14 pagues de 18,297 euros amb les seves corresponents retencions legals quan, segons va manifestar el president al Parlament, “no estava al partit”.

El secretari de Relacions Institucionals del PSOE, Antonio Hernando, ha criticat que el president del Govern, Mariano Rajoy, menteix cada vegada que parla del ‘cas Bárcenas’. “Rajoy va dir que no hi havia res, que tot era mentida excepte alguna cosa i finalment, va mentir al Parlament l’1 d’agost davant els representants dels espanyols”, ha apuntat. Segons Hernando, aquest cas, “que va començar sent Gürtel, després Bárcenas i després PP” és ara “el Cas Rajoy i les seves mentides”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari