Els predadors de nens

Casos que corren en paral·lel al del pervertit sexual amb identitat falsa facilitada pel CNI, Daniel Galván
Daniel Galván

El Marroc ha esclatat d’indignació amb l’indult reial concedit, amb motiu de la Festa del Tron, a un súbdit de nacionalitat espanyola que té documentació a nom de Daniel Galván Viña i que complia una condemna de 30 anys de presó per abusos a onze menors de 3 a 15 anys a Kenitra. Segons ha transcendit, aquest pervertit sexual és d’origen iraquià i disposava d’una falsa identitat facilitada pel CNI, fent-se passar per un professor jubilat de la Universitat de Múrcia.

L’escàndol de Daniel Galván Viña, que ha estat detingut en territori espanyol, corre en paral·lel a la condemna a perpetuïtat imposada a Ariel Castro, l’home que va segrestar i abusar de tres noies durant els deu anys en què les va mantenir en captivitat a casa seva, a Cleveland (Ohio). Els depredadors sexuals de menors acostumen a portar una vida aparentment normal i exemplar. Són malalts mentals que, no obstant, causen un infinit dolor en les seves víctimes, que arrosseguen el trauma de les aberracions a què han estat sotmeses durant la resta de les seves vides. I no són gaire lluny de nosaltres…

La trama criminal de Castelló denunciada a Fiscalia per un arrepentit

El ‘monstre’ de Banyoles

L’educador social de Castelldans

Llegeix el reportatge complet fet per Jaume Reixach a l’edició en paper de EL TRIANGLE d’aquesta setmana

(Visited 81 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari