Peugeot Citroën, l’empresa més subvencionada d’Espanya

L'Estat va gastar més de 8.000 milions a finançar empreses privades durant el 2012
Peugeot Citroën
Peugeot Citroën

L’automobilística Peugeot Citroën va ser l’empresa més subvencionada d’Espanya durant el passat 2012, en rebre més de 66 milions d’euros. La companyia francesa lidera un rànquing elaborat pel portal i fòrum econòmic burbuja.info, basat en informació publicada en el BOE i els butlletins oficials de les Comunitats Autònomes.

 

El Govern espanyol va invertir durant l’any passat un total de 8.203 milions en subvencions a empreses i institucions, pràcticament un 15% menys que a l’any anterior. Després de Peugeot Citroën, les empreses que van rebre més subvencions procedeixen del sector de la mineria: Unión Minera del Norte (29 milions) i Hulleras del Norte (27 milions).

 

La quarta de la llista és Telefónica (24 milions), i el ‘top ten’ l’integren altres automobilístiques com Renault (23 milions) i Iveco (20 milions), Coto Minero Cantábrico (19 milions), l’Agrupació d’Assegurances Agràries (19 milions) i l’elèctrica Unión Fenosa (17 milions).

 

Del total de 8.023 milions de despesa de l’Estat en subvencions, les primeres 50 empreses, les que formen aquest rànquing, s’emporten 573 milions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides