El ministeri de Defensa destinarà 4.791.600 euros en gavardines 

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) d'aquest divendres publica l'anunci de licitació per l'adquisició de gavardines per l'exèrcit espanyol 
Pedro Morenés
Pedro Morenés

El Ministeri de Defensa té previst destinar la xifra exacta de 4.791.600 euros en l’adquisició de gavardines per l’exèrcit espanyol de terra. Segons surt publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) d’aquest divendres, l’anunci de licitació pública explicita que les empreses interessades en adjudicar-se aquest contracte han de presentar les seves ofertes abans del 13 de setembre.

 

L’empresa que s’adjudiqui aquest contracte públic licitat pel Ministeri de Defensa, que encapçala Pedro Morenés, haurà de fabricar les gavardines per l’exèrcit de terra i tindrà quatre anys de termini per executar l’entrega. Els criteris per adjudicar el contracte per aquesta elevada quantitat econòmica seran la “qualitat del producte, les millores de requeriments tècnics, el pes i el preu”

 

Una despesa destinada a l’exèrcit espanyol que se suma a les ja publicades en el BOE les darreres setmanes, com ara els 230.000 euros que es gastarà el Govern espanyol en vestits d’etiqueta militars i els 944.000 euros per un servei de manteniment d’armes que s’ha adjudicat l’emprea INDRA. Una ‘minúcia’ comparat amb el crèdit especial concedit al Ministeri de Defensa per un valor de 877 milions d’euros, que anirà destinat a la compra de míssils, fragates, bucs, helicòpters i carros de combat militar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides