El Ministre Soria estiueja a un hotel il·legal

Veïns de Lanzarote convoquen una protesta davant de l'hotel
Luis_Garcia_Berlanga
Luis_Garcia_Berlanga

El Ministre d’Indústria, Energia i Turisme ha tornat a estiuejar a un Hotel de Lanzarote declarat il·legal pel Tribunal Superior de Justícia de Canàries (TSJC) al no complir amb les ordenances i duplicar el nombre de llits permesos, entre altres irregularitats.

L’Hotel Volcán de Lanzarote, de cinc estrelles, es troba en la localitat insular de Yaiza i no és la primera vegada que José Manuel Soria estiueja allà. En 2012 ja ho va fer i va respondre per això al Congrés dels diputats a una pregunta de Gaspar Llamazares (IU) que no acostuma a “demanar la llicència d’obertura” dels llocs on s’allotja.

Falta per veure quina resposta dóna el ministre de Turisme quan se li interpel·li per què ha repetit el lloc de vacances quan ara sí que coneix la il·legalitat de l’hotel. De moment, col·lectius socials de la illa han convocat una protesta aquest divendres davant de l’hotel, segons informa Canariasahora.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides