A partir de quants anys de lloguer surt més rendible comprar?

Sense títol
Sense títol

Segons una anàlisi realitzada pel portal immobiliari pisos.com és més rendible comprar un pis si es superaran els vuit anys de lloguer, ja que transcorregut aquest termini el pagament d’un lloguer de 593 euros mensuals superaria les despeses totals de la compra d’un habitatge similar, finançada al 80%, amb un preu de venda de 175.616 euros i una quota hipotecària de 717 euros.

El Economista es fa ressò del portal, que ha indicat que aquestes despeses contemplen el 10% del preu de l’habitatge corresponent als pagaments dels impostos, notaria, registre i gestoria, i el 20% que les entitats no finançarien. També s’ha sumat la diferència entre la quota hipotecària i la mensualitat de lloguer multiplicada pels 30 anys de la hipoteca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides