De què anirà la reunió d’avui del Rei i Rajoy al Palau de Marivent?

El Rei i Rajoy
El Rei i Rajoy

Dos dies després de mantenir una conversa telefònica amb el primer ministre britànic, David Cameron, el president espanyol, Mariano Rajoy, es reuneix amb el rei Joan Carles al Palau de Marivent, residència estival del monarca a Palma de Mallorca. Rajoy donarà bon compte al Rei de les gestions realitzades per solucionar el conflicte obert al Penyal i del malestar transmès al seu homòleg britànic per la col·locació de blocs de ciment que impedeixen l’activitat dels pesqueres espanyols. El conflicte territorial servirà per no haver de tocar massa la situació econòmica ni els casos de corrupció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides