CatalunyaCaixa ven la seva filial immobiliària per 30 milions

L'entitat del FROB és la primera que ven la seva plataforma de gestió d'actius immobiliaris a Espanya
Catalunya Caixa
Catalunya Caixa

L’entitat CatalunyaCaixa, controlada pel Fons per a la Reestructuració i Ordenació Bancària (FROB), ha venut la seva filial de gestió immobiliària CXI a un consorci format per dos grups inversors estatunidencs. Tot i que les xifres de l’operació no s’han fet públiques, fonts del sector citades per diaris econòmics asseguren que la venda s’hauria tancat per una quantitat superior als 30 milions d’euros.

 

CatalunyaCaixa ha informat en un comunicat que la venda de la seva filial a Kennedy Wilson i Värde Partners es troba encara pendent de pactar “alguns aspectes tecnològics i laborals” i que el tancament definitiu de l’operació està previst per als últims mesos de l’any. Així, el preu estimat de 30 milions podriar variar en funció d’alguns d’aquests factors.

 

L’entitat subratlla en el comunicat que és la primera entitat bancària que ven la seva plataforma immobiliària integral a Espanya, havent-se avançat a altres entitats com Bankia o Caixabank.

 

Actualment, CXI compta amb un volum d’actius sota la seva gestió superior a 8.700 milions d’euros. Aquests actius són propietat de la pròpia CatalunyaCaixa i de la Societat d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), després del traspàs realitzat en el marc del procés de recapitalització de l’entitat el desembre de l’any passat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.