L’Ajuntament incompleix amb els desallotjats

L'Assemblea Solidària contra els Desallotjaments acusa a l'Ajuntament de Xavier Trias d'incomplir l'acord sobre l'arrelament
Xavier Trias
Xavier Trias

L’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments acusa a l’Ajuntament de Barcelona d’incomplir els acords assolits amb els desallotjats del barri del Poblenou. Segons aquesta assemblea el consistori dirigit per Xavier Trias es va comprometre a agilitar el procés de regularització dels desallotjats el passat 24 de juliol de les naus dels carrers Puigcerdà i Pere IV de la capital catalana.

 

Des d’aquesta entitat s’assegura que l’Ajuntament i la Subdelegació del Govern espanyol a Catalunya es va prometre tramitar de forma excepcional els informes d’arrelament dels desallotjats sense necessitat de presentar un contracte de treball. Aquest informe és un document imprescindible per obtenir els papers per regularitzar la seva situació. En un comunicat l’assemblea ha informat que les primeres respostes rebudes a les sol·licituds presentades han estat “desfavorables”.

 

Des de l’assemblea que dóna suport als desallotjats del Poblenou han instat a l’alcalde a “donar la cara” i a complir el que s’havia promès. També apunten que el consistori ha denegat les peticions pel fet de no tenir contracte laboral, tot i que en alguns dels informes es senyala que s’ha seguit un procediment preferent, tal com s’havia acordat. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.