La PAH acusa al PSOE d’apropiar-se del seu recurs 

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) busca el suport de 50 diputats del Congrés per presentar un recurs al Tribunal Constitucional contra la llei del PP sobre els desnonaments
PAH
PAH

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha elaborat un recurs d’inconstitucionalitat contra la llei aprovada pel Partit Popular (PP) sobre els desnonaments. Des de la PAH consideren que aquesta llei no soluciona el problema dels desnonaments i denuncien que incompleix principis de la Constitució espanyola.

 

El recurs que ha preparat la comissió jurídica de la PAH necessita rebre el suport d’almenys 50 diputats per poder ser presentat davant el Tribunal Constitucional (TC). Per aquest motiu des de la plataforma s’han posat en contacte amb tots els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats per aconseguir que s’adhereixin al seu recurs. De moment, el grup Izquierda Plural -format Izquierda Unida, ICV i Chunta Aragonesista-, i els diputats d’ERC i Compromís firmaran el recurs sense condicions.

 

Cap formació política tenia previst inicialment presentar un recurs al TC abans que ho fes la PAH, però justament aquest dimecres el PSOE ha anunciat que presentarà un recurs propi contra l’anomenada Llei Antidesnonaments. Una iniciativa que ha estat criticada per la portaveu de la PAH, Ada Colau, perquè considera que els socialistes s’han apropiat del recurs que han elaborat. Colau ha recordat que és “la societat civil qui ha fet el treball” i ha demanat al PSOE que “modifiqui la seva posició i donin els seu avals” a la iniciativa de la plataforma.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari