Rajoy passa de la carta de Mas

El president de la Generalitat ha reconegut que encara no ha rebut resposta de Rajoy de la carta sobre la consulta sobiranista
Rajoy
Rajoy

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, encara no ha contestat a la carta que li va enviar el passat divendres 26 de juliol el president de la Generalitat, Artur Mas, demanant diàleg per pactar una consulta sobre el futur de Catalunya “en el termini més breu possible”.

 

Aquest dimarts el president Mas ha reconegut que no ha rebut resposta de Rajoy. Ho ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que ha decidit prorrogar els pressupostos de la Generalitat pel 2013. Artur Mas ha posat cara de circumstàncies quan ha hagut de respondre sobre si el cap de l’executiu espanyol havia contestat la carta i s’ha limitat a dir que “no ha contestat”.

 

Una resposta que no arriba quan ja han passat 7 dies (sense comptar els caps de setmana) des del 26 de juliol, quan es va enviar la carta en què es reclamava formalment obrir un procés de diàleg per negociar la consulta per l’autodeterminació de Catalunya, argumentant que ja es donen les “condicions favorables” per convocar els catalans a les urnes. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides