Per què ha acabat el PP amb ‘El Gran Debate’ de Telecinco?

Sense títol
Sense títol

‘El Gran Debate’, tertúlia política que presenta Jordi González els dissabtes a la nit, deixarà d’emetre’s la propera temporada, segons han anunciat la direcció de Telecinco. Encara que el comunicat oficial addueix al fi del “cicle del programa” per eliminar-ho, la veritat és que l’espai és líder d’audiències en el prime time dels dissabtes.

 

La veritable raó darrere de la cancel·lació del programa és la negativa dels polítics del Partit Popular a assistir al debat, per la qual cosa els responsables de Telecinco intenten amb la decisió millorar la relació amb el Govern que s’ha deteriorat en els últims mesos. La propera revisió de les llicències televisives pot ser un al·licient a tenir en compte per Mediaset.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides